42: 17-08-2023 Blind Wall’s wandeling

17 augustus 2023 17:18 Gepubliceerd door

Deze ochtend stond de Blind Wall’s wandeling op het programma van de ZOMERschool. Onder leiding van deskundige gidsen zou een anderhalf uur durende wandeling gemaakt worden, langs een groot aantal muurschilderingen in het centrum van Breda. Er zou verteld worden dat bij elke muurschildering uitgebreid onderzoek wordt gedaan naar de locatie of het gebouw waar de muurschildering komt. Een kunstenaar maakt vervolgens het ontwerp, dat in de meeste gevallen gebaseerd is op de verhalen van Breda. Jammer genoeg bleek, nadat de inschrijvingstermijn was gesloten, dat het minimum aantal deelnemers niet was bereikt. Het team heeft daarom moeten besluiten om deze unieke activiteit geen doorgang te laten vinden.

Categorie: