WELKOM OP DE SITE VAN DE ZOMERschool OOSTERHOUT!

In 2023 zal de 25e ZOMERschool Oosterhout worden georganiseerd.

Onze activiteiten zullen plaatsvinden van maandag 17 juli 2023 tot en  met vrijdag 18 augustus 2023!

 

Beste ZOMERschool gasten,

Fijn dat u een kijkje neemt op de website van de ZOMERschool! In 2022 namen wij u, na 2 jaar afwezigheid vanwege de coronapandemie, weer graag mee in de wondere wereld, die ZOMERschool heet. Als u de activiteiten bekijkt, ziet u waar u de afgelopen zomer aan deel had kunnen nemen.

Juist omdat in de zomerperiode bijna alle activiteiten voor senioren stil liggen, speelt de ZOMERschool hierop in door het aanbieden van een groot aantal leuke, leerzame maar vooral ook gezellige activiteiten. Zo komt u de zomer op een prettige en aangename manier door! 

Het team van de ZOMERschool, dat het programma altijd met veel plezier samenstelt, wordt hierbij ondersteund door SURPLUS. Dankzij hen en onze adverteerders kunnen wij de kosten van deelname laag houden, hoewel wij helaas wel met soms forse prijsstijgingen werden geconfronteerd.

Momenteel worden er geen activiteiten meer aangeboden. Het team is ondertussen al weer gestart met de voorbereidingen voor de 25e editie van de ZOMERschool in 2023. Zodra het programma vastere vormen gaat aannemen en er meer bekend is over de verschijningsdatum en het moment van inschrijven, vindt u dat op onze website. Neem hier dus af en toe eens een kijkje!

Het team dankt alle deelnemers voor hun inschrijving, hun positieve inbreng en hun bedankjes via een brief, een mailtje, een kaartje of mondeling.

 

GRAAG TOT ZIENS BIJ DE 25e ZOMERschool IN 2023!!

 

het team van de ZOMERschool met v.l.n.r. Roel Verkaaik, Riet van Vliet, Dorothé Cantineau, Sylvia Bos, Johan van Houwelingen, Netty Ooms (Netty heeft, wegens verhuizing naar Friesland, het team van de ZOMERschool, ondertussen verlaten),Ton Lansbergen en Henk van der Leest.  Niet op de foto onze nieuwe teamleden Netty Rutjes en Wim Tijman.