44:18-08-2023 Slotmiddag

18 augustus 2023 17:14 Gepubliceerd door

De weergoden waren de ZOMERschool deze middag goed gezind. Onder een mooie lucht en een aangename temperatuur kon er genoten worden van de allerlaatste activiteit van de 25e ZOMERschool in stadstuin De Schelp. Na een welkomstwoord van de voorzitter van de ZOMERschool werd het hele team namens Surplus bedankt en in het zonnetje gezet voor hun tomeloze inzet om ieder jaar weer de ZOMERschool tot een succes te maken. Hen werd een schitterend boeket bloemen aangeboden. Dit jaar waren er ruim 1400 deelnemers aan de activiteiten. Dat waren er 300 meer dan vorig jaar. Daaruit blijkt, dat de ZOMERschool nog altijd in een behoefte voorziet. Na alle mooie woorden startte het 6 koppige dameskoor KLINKKLAAR en hun toetsenist de muzikale middag met gezellige en herkenbare muziek. Voor de gekregen consumptie bonnen kreeg men koffie/thee met iets lekkers en daarna had men 2x de keuze uit frisdrank, bier of een wijntje. De dames van de ZOMERschool hadden voor een hapje bij de drankjes gezorgd. Het was een gezellige middag ter afsluiting van de zomer van 2023.

Graag tot ziens bij de 26e ZOMERschool 2024 !

Categorie: