46: 26-08-2022 De “Slot”jes Lunch

25 augustus 2022 13:59 Gepubliceerd door

In tegenstelling tot andere jaren werd er dit jaar geen slotmiddag maar een slotlunch door de ZOMERschool georganiseerd ter afsluiting van de zomeractiviteiten 2022. Ruim 55 deelnemers schoven aan bij de door Keurslager Frank van Gils bereide maaltijd. Begonnen werd met een fris huzarenslaatje, daarna een kopje groentesoep met wat stokbrood. Vervolgens kreeg iedereen 2 witte bolletjes met daarbij een klein beetje kippenragout en een aantal plakken beenham in honing-mosterdsaus.  Dat rook niet alleen heerlijk het smaakte ook voortreffelijk. Tijdens de maaltijd kreeg iedereen 2 kopjes koffie of thee. Afgesloten werd met een bakje vers fruit. De maaltijd smaakte iedereen goed en voldaan toog iedereen daarna weer huiswaarts. Daarna was de ZOMERschool 2022 weer voorbij! Het team dankt iedereen voor hun deelname aan één of meerdere activiteiten. Dank ook voor de vele positieve reacties die het team heeft mogen ontvangen via een brief, een kaart, een mailtje en mondeling. Dat waarderen wij zeer en geeft ons nieuwe energie om ook volgend jaar met een mooi programma te komen.

TOT ZIENS bij de 25e ZOMERschool in 2023!

Categorie: