44: 25-08-2022 Workshop schilderen

25 augustus 2022 13:57 Gepubliceerd door

Vandaag was de activiteit schilderen aan de beurt. Een 8-tal inschrijvers was vol verwachting over wat er komen ging. Het onderwerp was tegenstellingen. Wij kregen wat summiere voorstellingen op papier aangereikt  en laat dan  je fantasie maar gaan werken. De enige tegenstelling, die  je kreeg aangereikt, was de kleur van de verf nl. zwart/wit.  Een duidelijke tegenstelling maar hoe nu verder. Er werd heel wat gezucht en gesteund. Het uiteindelijke resultaat was zeer verrassend. Iedereen had op zijn eigen manier de gegeven opdracht aan het doek toevertrouwd. De beoordeling was zeer hoopgevend voor de eventuele  toekomstige schilder. Deze activiteit smaakt naar meer. De deelnemers zouden dit item een  volgende keer wel weer in het programma willen zien opgenomen. Ze zouden dan zeker van de partij zijn. Dit geeft wel aan hoe positief men deze activiteit heeft ervaren. 

Categorie: