37: 19-08-2022 Maisdoolhof

19 augustus 2022 13:18 Gepubliceerd door

De familie Mathijssen heeft er dit haar weer iets moois van gemaakt. Het thema van het maisdoolhof was dit jaar, hoe kan het ook anders, de VUELTA. Tijdens de koffie gaf Corrie uitleg over de speurtocht met de daarbij behorende woordpuzzel. Daarna vertrekken wij naar het doolhof voor een tocht van zo’n 5 kilometer. Wij kregen een noodenveloppe mee voor het geval je de uitgang echt niet kon vinden. Na een kleine anderhalf uur kwam iedereen gelukkig weer naar buiten. Toen was het natuurlijk nog puzzelen wat het woord moest zijn. Met hier en daar wat hulp werd de oplossing gevonden en natuurlijk had die iets te maken met het wielrennen. Vlak na ons vertrek begon het te regenen, dus wij hebben geluk gehad, dat wij de tocht onder droge omstandigheden hebben kunnen doen.

 

Categorie: