36: 18-08-2022 Dineren met de ZOMERschool

18 augustus 2022 13:42 Gepubliceerd door

Wat was het weer een succes en wat heeft iedereen lopen smullen tijdens het dineren met de ZOMERschool. De vooral smakelijke en gezellige maaltijd werd verzorgd door het catering bedrijf van Keurslager Frank van Gils uit Oosterhout. Het team had dit jaar voor een traditioneel 3-gangen menu gekozen. Begonnen werd met een overheerlijke kom tomatensoep, waar meer dan voldoende balletjes in zaten. De soep werd aan tafel uitgeserveerd. Daarna kon men per tafel langs het buffet lopen, waar men de keuze had uit aardappelpuree en/of gebakken aardappeltjes daarbij een balletje gehakt en een slavink met daarbij verse gemengde groentes. Tijdens de maaltijd was ook een glaasje wijn, een biertje of een frisdrankje inbegrepen, dat aan de bar afgehaald kon worden. Als nagerecht was er een frisse bosvruchten bavarois al dan niet met slagroom. Tot slot kreeg iedereen nog een kopje thee of koffie. Dat het team een goede keuze had gemaakt, bleek aan het eind van de maaltijd want alle schalen waren nagenoeg leeg! Met een voldaan gevoel en zeer tevreden ging iedereen weer huiswaarts!

Categorie: