35: 18-08-2022 Fietsen met Josina

18 augustus 2022 13:42 Gepubliceerd door

Donderdag 18 augustus vertrokken wij om 13.30 uur vanaf activiteitencentrum De Slotjes met 19 enthousiaste sportieve fietsers. Deze jaarlijkse activiteit wordt al 6 jaar uitgestippeld door Josina Blommers, een ervaren fietsrouteplanner, die Oosterhout en de wijde omgeving van Oosterhout op haar duimpje kent. Deze keer leidde de fietstocht ons naar Lutke’s Theetuin in Molenschot. Lutske is in de zomer van 2016 begonnen met deze theetuin. De tuin is omgetoverd tot een gemoedelijke Engelse theetuin en hier is het rustig bijkomen van een fiets- of wandeltocht. De tuin is afgeschermd met een beukenhaag en verspreid door de tuin zijn zitjes gecreĆ«erd tussen weelderige borders. Vanwege het prachtige zomerweer was het genieten van een biologisch kopje thee, een kopje koffie van vers gemalen koffiebonen of een frisdrank. Lutske had speciaal voor ons diverse cakes gebakken, die overheerlijk smaakten en er in gingen als koek. Tegen de klok van 16.30 uur en 30 kilometers in de benen, waren we iets later terug dan gepland. Ondanks dat 2 fietsers al af moesten haken aan het begin van de tocht i.v.m. een valpartij en 2 fietsers vanwege een lekke band, was het wederom een geslaagde activiteit met de complimenten aan Josina!

Categorie: