30: 15-08-2022 Vliegend Museum Seppe

15 augustus 2022 16:40 Gepubliceerd door

 

Wij werden door de vrijwilligers van het vliegen museum Seppe ontvangen met koffie/thee en een heerlijk appelpunt. De gidsen konden er niet genoeg van krijgen om ons zoveel mogelijk te laten zien. De vliegtuigen, die in de hangar stonden geparkeerd, zijn allemaal eigendom van particulieren en er wordt nog regelmatigĀ  mee gevlogen. Wij kregen uitleg over de, soms al zeer oude, vliegtuigen en hun motoren. Aan de toestellen, die de lucht in mogen, worden zeer strenge eisen gesteld. Zo worden ze met een grote regelmaat gekeurd. Mocht er iets niet in orde zijn dan wordt de reparatie uitgevoerd door een erkend bedrijf, waar vaak hoge kosten aan verbonden zijn. Als sluitstuk mochten wij nog een kijkje nemen in de verkeerstoren van Breda International Airport, waar het museum is gevestigd.

Categorie: