11: 02-08-2022 Midgetgolf Chaam

2 augustus 2022 17:28 Gepubliceerd door

Diezelfde middag kon men ook een balletje slaan op de 18-hole midgetgolf baan van De Steengroeve. Hoewel er slechts 4 deelnemers waren, hebben zij zich geamuseerd met het midgetgolf spel. Ook zij begonnen met een cappuccino of koffie met appelgebak en slagroom. En ook hier speelden de wespen weer een irritante rol. Na de koffie heeft men ruim anderhalf gespeeld op de schitterende midgetgolf baan. De ene baan was gemakkelijk maar er zaten ook een paar verraderlijke banen bij, die bloed, zweet en tranen hebben gekost om het balletje in de hole te krijgen. Iedereen kwam moe maar zeer voldaan van de baan. Het was een gezellig groepje deelnemers die in het spel aan elkaar gewaagd waren. Een zeer geslaagde middag waar de deelnemers van hebben genoten!

Categorie: