06: 28-07-2022 Dagtocht FutureLand & Brielle

30 juli 2022 16:07 Gepubliceerd door

 

 

Vandaag was de dagtocht naar FutureLand en Brielle. Na aankomst was het even wachten voordat men aan boord kon van de rondvaartboot. Aan boord koffie met een  stuk boterkoek, Met uitleg door een enthousiaste student van de TU Delft werd een 1 uur durende rondvaart gemaakt. Hij vertelde ons veel over de geschiedenis, de bedrijven,  de diepgang en de schepen.  Wij hadden het geluk dat het grootste schip ter wereld er lag.  Daarna kon men op eigen  gelegenheid de expositie over het ontstaan van de Maasvlakte in het gebouw bekijken of het restaurant bezoeken. Aansluitend gingen wij met onze eigen touringcar en  dezelfde student een rondrit over de Maasvlakte maken. Wat een gigantisch gebied. Overweldigend! Iedereen was diep onder de indruk.  Vervolgens reden wij naar Brielle. Hier had iedereen vrije tijd om dit schitterende oude stadje te bekijken, te winkelen of een terras te bezoeken. Men kon terug kijken op een bijzondere dag, waarbij heden, verleden en toekomst centraal hebben gestaan. Met dank aan de ZOMERschool!

Categorie: