W09: 10-02-2022 – Muzikale (slot-)middag

13 februari 2022 17:33 Gepubliceerd door

Alweer de laatste winterse ZOMERschool activiteit. Een kleine 30 deelnemers togen naar activiteitencentrum De Slotjes voor een muzikale middag. Het team van de ZOMERschool had de Elckerlyc Speellieden uit Oisterwijk uitgenodigd, die met hun volksmuziek uit de Brabantse en Vlaamse Kempen voor een bijzonder gezellige middag zorgden. Hun muziekskes en liedekens werden afgewisseld met grappige verhalen uit deze streken. De Elckerlyc Speellieden bespeelden ook een groot aantal verschillende instrumenten zoals de doedelzak, de draailier, klarinet, gitaar en trekzak. Ook een orgeltje zorgde voor de nodige gezelligheid. Er werd gelachen, gezongen en geklapt een teken dat iedereen het naar zijn/haar zin had gehad. Een mooie afsluiting van de winterse ZOMERschool. Op naar de zomer van 2022!

Categorie: