W08: 08-02-2022 – Winterse wandeling

13 februari 2022 17:17 Gepubliceerd door

Ook deze activiteit kon doorgaan. De deelnemers verzamelden zich om 10.30 uur bij Brasserie Woods waar de tafels gereserveerd waren voor de koffie/thee of cappuccino met een heerlijke punt appeltaart. Rond 11 uur zou een wandeling o.l.v. een gids gaan plaatsvinden, ware het niet dat door een communicatiefout de gids in geen velden of wegen te bekennen was. Eén van de deelnemers was goed op de hoogte van de wandelmogelijkheden dus werd onder zijn leiding een forse winter ( hoewel het weer eerder voorjaarsachtig was ) wandeling gemaakt. Bij terugkeer stonden de tafels gedekt met roggebrood en spek en werd een heerlijk bord erwtensoep geserveerd en dat ging er na zo’n wandeling best in. Ook weer een activiteit waar iedereen van genoten heeft.

Categorie: