46: 09-08-2019 = Slotmiddag

10 augustus 2019 16:52 Gepubliceerd door

Na 5 weken schitterend weer tijdens de ZOMERschool activiteiten, liet de zon op de allerlaatste dag verstek gaan en viel de regen met bakken uit de hemel. In plaats van lekker buiten op het terras van het Floralia Park te zitten, moest iedereen binnen een plaatsje krijgen en dat was passen en meten. Maar met een beetje schipperen is het toch gelukt iedereen een plaatsje te geven al zal de één wat beter gezeten hebben dan de ander. Dit is nu typisch een geval van iets wat je niet in de hand hebt. Toch heeft iedereen weer genoten. Begonnen werd met een kopje koffie/thee met iets lekkers en kreeg men 4 consumptie munten, die gebruikt konden worden voor drankjes van de bar. Voor een hapje werd door de dames van de ZOMERschool gezorgd, zodat het niemand aan iets ontbrak. Tussen alle gasten in stond het 9 koppige dameskoor KLINKKLAAR, dat samen met hun toetsenist, de aanwezigen gezellige, herkenbare en meezing liedjes voorschotelde. Tussen de bedrijven door werd het team van de ZOMERschool door Gemma Vriens van SURPLUS bedankt voor hun inzet en kreeg iedereen een schitterend boeken bloemen. Het was een gezellige afsluiting van een mooi ZOMERschool seizoen 2019.

Categorie: