37: 02-08-2019 = Ons jaren 50 dorp

2 augustus 2019 14:41 Gepubliceerd door

Vanochtend gingen bijna 50 deelnemers terug in de tijd in het jaren 50 dorp. Gezien de vele aanmeldingen werd de groep in tweeën gesplitst. De eerste groep ging het nostalgische theater in met veel pluche en genoten van historische filmbeelden met o.a. Snip en Snap. De andere groep kreeg een rondleiding door het dorp o.l.v. Kors en Nicolle. De oude pandjes roepen de sfeer op van vroeger. Het dorp nodigt uit om niet alleen een bezoeker te zijn, maar ook actief deel te nemen aan het dagelijks leven van Oma Appeltaart en Opa Klok. Men gaat terug in de tijd met gezelligheid en aandacht voor elkaar, wat in de haastige tijd van tegenwoordig gemist wordt. “Zo’n keukenrek hadden wij vroeger ook” en “het is allemaal zo herkenbaar” en “oh die bandrecorder” en “die slagroomhoorntjes” in de Winkel van Sinkel waren een paar reacties. Na de rondleiding en de film wisselden de groepen en genoten van een kopje koffie in het Kleine Café. Het was met recht een geslaagde ochtend in ons jaren 50 dorp.

Categorie: