36: 01-08-2019 = Buffet met de ZOMERschool

1 augustus 2019 14:03 Gepubliceerd door

Ruim 90 deelnemers hadden zich ingeschreven voor het buffet met de ZOMERschool. Het buffet werd verzorgd door keurslagerij Frank van Gils, die gevestigd is aan de Arkendonk. De maaltijd bestond uit diverse koude voorgerechten en daarna een warm buffet bestaande uit heerlijke spareribs, kippenpootjes, een ragout en vlees in een lekkere sat├ęsaus. Daarbij kon men kiezen uit witte rijst of bami en was er een pastasalade en een andere frisse salade. Ruim voldoende voor iedereen, al was het voorgerechtenbuffet iets sneller leeg dan voorzien was, waardoor sommige deelnemers hier niet alles meer van konden proeven. Ter compensatie heeft het team van de ZOMERschool iedereen na afloop nog een kopje koffie/thee aangeboden. Achteraf ging iedereen voldaan naar huis na genoten te hebben van een voortreffelijk buffet en dankzij een paar helpende handen van onze gasten, waren de tafels snel afgeruimd, waarvoor onze dank!

Categorie: