35: 01-08-2019 = Fietsen met Josina

1 augustus 2019 14:03 Gepubliceerd door

Donderdagmiddag 1 augustus vertrokken wij vanaf activiteitencentrum De Slotjes met 19 fietsers voor de Zomerschool activiteit: “Fietsen met Josina”. Josina, een ervaren fietsrouteplanner, had weer een prachtige route uitgestippeld door het Brabantse landschap. De route leidde ons langs de rivier De Donge naar ’s Gravenmoer. Daar stond koffie of thee met appelgebak of een ’s Gravenmoerse bol voor ons klaar. De regenbui was verdreven, dus op het terras was het gezellig uitrusten. De fietstocht werd vervolgd over de fietspaden langs het Onkelpad, een pareltje in het Brabantse landschap. In 2011 is men begonnen met het aanleggen van dit fietspad, een ecologische verbinding dat tussen 2 natuurgebieden ligt. Tegen 17.00 uur en 30 kilometer in de benen, waren wij iets later dan gepland, terug bij De Slotjes. Ondank het regenbuitje en het helaas afhaken van een deelnemer, die lekke band kreeg, was het wederom een geslaagde activiteit met de complimenten aan Josina.

Categorie: