27: 26-07-2019 – Senioren bowlen

27 juli 2019 16:01 Gepubliceerd door

Wat een verrassing stond de ZOMERschool deelnemers te wachten, toen zij bij 4 Hoog aankwamen. Zij werden hoogst persoonlijk door de burgemeester van Breda, de heer Paul Depla, ontvangen en naar de voor de ZOMERschool gereserveerde tafel gebracht. Hij nam de bestellingen op en serveerde de koffie of cappuccino zelf uit! Na de koffie was het schoenen ruilen en konden de banen 9 en 10 bespeeld worden. Iedereen was weer gezellig met elkaar bezig en al spelende werd men steeds fanatieker. Op baan 9 klonk nog al eens effe wachten omdat daar 2 deelnemers te graag en te snel de bal weer wilden laten rollen, terwijl de baan nog niet vrij was gegeven. Hilariteit alom. Veel te snel ging de tijd voorbij en dat is een goed teken. Ook dit jaar was het weer een bijzonder geslaagde activiteit, waar iedereen met veel voldoening op terug kan kijken.

Categorie: