26: 25-07-2019: Boeren high tea

25 juli 2019 20:56 Gepubliceerd door

Deze donderdag 25 juli was een Boeren High Tea georganiseerd in Eetcafé “De Kleine Abtshoeve”, gelegen in de bossen van Oosterhout. Ondanks de temperatuur van maar liefst 40°, de warmste dag ooit in Nederland gemeten, waren er toch 33 deelnemers die de warmte hadden getrotseerd. De helft koos ervoor om binnen te gaan zitten, de andere helft op het schaduwrijke terras. Wij werden bediend door Laura, Sjoerd en Tonny, complimenten voor deze vriendelijke personeelsleden. Er werden diverse rondes geserveerd, te beginnen met een hartige bouillon soep. Daarna diverse belegde broodjes met plakjes worst en mini donuts. Als laatste ronde kregen we appeltaart met slagroom en ijs. Al met al een goed verzorgde Boeren High Tea. Het is een heerlijk en leuk eetcafé, waar de kok zijn passie voor het koken duidelijk heeft laten blijken. Tot slot wil ik alle deelnemers aan deze Boeren High Tea graag een compliment geven dat zij ondanks deze uitzonderlijke warme dag toch voor deze Zomerschool activiteit hebben gekozen. .

Categorie: