20: 22-07-2019 = Willemstad

22 juli 2019 20:40 Gepubliceerd door

Het was een gouden greep om Willemstad te bezoeken deze zomer. Het was geweldig mooi weer en wij werden ontvangen in De Rosmolen met koffie en appelgebak. En vooral dat laatste viel erg in de smaak. De gidsen, om ons een en ander te vertellen tijdens de rondleiding, waren ruim op tijd aanwezig en wij konden dan ook om stipt half elf vertrekken. In twee groepen verdeeld. Afspraak was om klokslag 12.00 uur weer terug te zijn bij De Rosmolen. Helaas lukte dat voor één groep niet. De gids (Theo) had zoveel te vertellen en te laten zien, dat wij maar niet tot een afsluiting konden komen. Uiteindelijk arriveerde de tweede groep dus rond half één. Mooie tijd. Lange wandeling, veel geleerd en opgestoken, interessant, wat een mooi stadje, hier komen wij terug…om zomaar wat reacties te melden. Theo had best nog een uur door kunnen gaan. Achteraf bleek wel dat beide gidsen een andere route hadden genomen want bij de verhalen na de wandeling kwamen de vergelijkingen boven tafel. Sommigen maakten nog een extra wandeling, maar een aantal zakten lekker onderuit op een terrasje om alle opgedane indrukken eens rustig te verwerken bij een hapje en drankje. Een echt geslaagde Zomerschool activiteit.

Categorie: