45=10-08-2018: Slotmiddag

12 augustus 2018 11:55 Gepubliceerd door

Vanwege de te verwachten warmte in activiteitencentrum De Slotjes had het team van de ZOMERschool besloten, de slotmiddag te verplaatsen naar het Floralia Park. Dat het weer, na al die warme dagen, iets minder was geworden, was alleen maar aangenaam en de paar druppels regen waren niet van invloed op deze gezellige middag. De deelnemers werden ontvangen met een kopje koffie/thee met iets lekkers erbij en zochten daarna hun plekje op het terras. Na een welkomstwoordje van de voorzitter begon het 9 koppige dameskoor Klinkklaar en hun toetsenist met het programma, dat zij helemaal hadden afgestemd op de activiteiten die de ZOMERschool had georganiseerd. Na hun eerste optreden was het tijd voor een drankje en kreeg men een lekker hapje aangeboden, dat door de dames van de ZOMERschool was gemaakt. Tijdens hun tweede optreden werd het koor onderbroken door Gemma Vriens, de manager van Surplus Oosterhout, die het team van de ZOMERschool bedankte voor hun vrijwillige inzet, het vele werk dat verzet werd en de vele leuke activiteiten, die het team in 2018 had georganiseerd. Iedereen kreeg een schitterende bos bloemen aangeboden. Na een dankwoord van de voorzitter, zong het koor nog even door en barstte de gezelligheid pas echt los. Er werd meegezongen, gedanst en de  polonaise werd gelopen. En dat onze gasten tevreden waren blijkt o.a. uit de kaart, die het team kreeg: ” Vanuit mijn hart: Dank je wel voor het jaar 2018. Goed verzorgde en gevarieërde programma’s, goed geregeld, zorgvuldigheid naar alle deelnemers, vriendelijkheid etc… met veel plezier heb ik weer deelgenomen. Tot 2019!! Een top middag op een mooie locatie ter afsluiting van de ZOMERschool 2018!

Categorie: