32=31-07-2018: De 8 Zaligheden

31 juli 2018 8:36 Gepubliceerd door

 

Iets later dan door ons gepland, zijn wij vertrokken uit Oosterhout en kwamen om 10.15 aan in Eersel. Wij werden in het Kempenmuseum ontvangen met koffie en een lekkere vlaaipunt. Door middel van een presentatie werden wij geïnformeerd over het leven van vroeger in dit gedeelte van Brabant. Een bezoek aan het museum was zeker de moeite waard. Nadat wij de lunch hadden gebruikt, die overigens heel goed verzorgd was, ging een gids met ons in de bus de smokkelroute rijden. Wat een verteller was dat! Hij boeide van het begin tot het eind gedurende anderhalf uur. De dagtocht werd afgesloten met een bezoek aan het centrum van Eersel, met een verkoeling op een terras. Wij kunnen terugzien op een geslaagde prachtige dagtocht naar de Acht Zaligheden.

Categorie: