04W: 17-12-2017: Kerst met H19

17 december 2017 17:32 Gepubliceerd door

Tja, waar moet je beginnen na zo’n boeiende kerstmiddag door getalenteerde leerlingen van H19 in de gezellige buurtkamer van activiteitencentrum de Slotjes ? Het begon  met de zanggroep Wiekent, die ons meteen verraste met bekende en minder bekende kerstliederen. Dan de balletgroep, zeer gedreven en perfect dansend, talentjes in de dop. Ook de beide cellisten lieten horen hoe langjarige studie tot een mooi resultaat kan leiden. Dan heb ik het nog niet over de zang solisten gehad, ga er maar staan in je eentje en zing de sterren van de hemel, geweldig. Zelfs “street-dance” kwam voorbij, de energie spatte eraf, afgewis seld door een intieme solo-dans. En natuurlijk ben ik jong talent vergeten, het zij me vergeven ! Tussendoor werden wij in spanning gehouden door een verhaal met kerstgedachten over wolven en een sledetocht voor kerstinkopen, vier episodes met gelukkig, een happy end. De zanggroep Wiekent opende en sloot steeds het programma voor en na de pauze. Al met al meer dan de moeite waard, de aanwezigen hebben genoten van het gebodene door de jonge talenten. Het was een sfeervolle middag, die helemaal in het teken van kerst stond.

 

Categorie: