02W: 26-11-2017: eten bij de Slotjesveste

1 december 2017 14:31 Gepubliceerd door

Zondagmiddag 26 november was het weer gezellig druk bij de middagmaaltijd in de Slotjesveste. Alle aanmelders waren aanwezig en zo zaten wij met 24 personen aan tafel vol verwachting wat ons zou worden voorgeschoteld. De kok had ook deze keer weer zijn best gedaan. Na een heerlijke soep (Chinese tomaten- of paprikasoep) volgde het hoofdgerecht bestaande uit kippendijtjes of varkens-medaillons, een aardappelgratin, friet en diverse groenten. Ter afsluiting kwam een heerlijk nagerechtje op tafel gevolgd door een kopje koffie. Een pluim voor de kok was dit alles meer dan waard. Gezien het tijdstip, waarop men er over dacht om naar huis te gaan, kan niet anders worden geconcludeerd dan dat het een zeer geslaagde activiteit was van de WINTERschool.

Categorie: