45: 18-08-2017: Slotmiddag

17 augustus 2017 21:41 Gepubliceerd door

 

Vrijdagmiddag kwam er na 5 weken en 42 activiteiten, die door ruim 1350 deelnemers werden bezocht, een einde aan de ZOMERschool 2017. Bij binnenkomst werden de bezoekers getrakteerd op een kopje koffie of thee met een heerlijk slagroomsoesje. Na een welkomstwoord door de voorzitter van de ZOMERschool begon de band LIMM ROCK met hun programma. Dat de 3 muzikanten en de zanger en zangeres Lol In Muziek Maken hadden bleek al snel. Zij speelden het ene na het andere nummer en het waren bijna allemaal voor ons herkenbare nummers uit de jaren 60 en 70. Bij binnenkomst hadden alle aanwezigen 2 consumptie munten gekregen, die zij in de pauze of na afloop konden gebruiken voor een glaasje fris, een biertje of een glas wijn. De door de dames van de ZOMERschool gemaakte hapjes werden in de pauze rondgedeeld en die smaakten voortreffelijk. Na de onderbreking ging LIMM ROCK vol enthousiasme door, totdat zij werden onderbroken door Anja Hartmans, directeur van Surplus Welzijn, die het team van de ZOMERschool bedankte voor hun vrijwillige bijdrage om van de activiteiten van de ZOMERschool weer zo’n succes te maken. Een ieder kreeg een mooi boeket bloemen aangeboden. Na nog een paar nummers van de band, sloten zij met ” het kleine café aan de haven” deze gezellige middag af.

Het team van de ZOMERschool dankt iedereen voor zijn/haar deelname aan één of meerdere activiteiten en zegt:

Tot ziens bij de ZOMERschool 2018!

 

Categorie: