44: 17-08-2017: Lezing over de Biesbosch

17 augustus 2017 20:12 Gepubliceerd door

 

Deze middag gaf Valentine Wikaart haar lezing over de Biesbosch, waarbij het centrale thema was: “zijn we Hollandse Brabanders of Brabantse Hollanders ? “ De Biesbosch is een eigenzinnig gebied, meerdere keren door de natuur èn de mens verandert en het is nog steeds niet duidelijk wat het juiste antwoord is. Met haar meer dan 25 jaar Biesbosch-ervaring wist zij de aanwezigen uiterst te boeien en door de interactieve vragen kwam er een leuke, interessante, discussie op gang. Haar lichtbeelden gaven een goed beeld van de Biesbosch door de eeuwen heen en haar vakkundige toelichting liet iedereen, tot de laatste minuut, op het puntje van de stoel zitten. Kortom, weer een geslaagde ZOMERschool – activiteit.

Categorie: