39: 14-08-2017: O.R.T.S.

15 augustus 2017 8:00 Gepubliceerd door

Ons gezelschap was op tijd aanwezig en daarom verliep ook alles zoals het hoort. Het was een mooie dag en gelukkig niet zo warm als vorig jaar toen wij in overleg met de  O.R.T.S. de excursie af moesten lassen vanwege de grote hitte. Gezien het grote aantal deelnemers werden er drie groepen gevormd met drie begeleiders, wat in de vrij kleine ruimte’s van de  O.R.T.S. wel fijn was. Er worden radio programma’s gemaakt zoals o.a. Oosterhout vandaag ( vroeger, het rondje Oosterhout met bekende en minder bekende mensen en feiten en gebeurtenissen ) en Trots op Oosterhout sport.
Dan is er ook nog de televisie, die leuke en belangrijke items opneemt van gebeurtenissen in Oosterhout zoals bijvoorbeeld de raadsvergadering en de carnavalsoptocht. Wij kregen ook nog stukjes uit de oude doos te zien. Er werd daar een spel gespeeld met bekende Oosterhouters en dat heet PATRELLILE. Wij hadden er nog nooit van gehoord. Wie herkent het? Het was weer een onderhoudende middag met voor veel mensen een kijkje achter de schermen van radio en televisie.

Categorie: