37: 11-08-2017: Brokx projectinrichting

11 augustus 2017 16:19 Gepubliceerd door

Vanmiddag was de ZOMERschool te gast bij Brokx Projectinrichting. Wij werden ontvangen door de heren Michiel Huinck en Edwin van Beurden, beiden naast Martin Brokx mede directeuren van het bedrijf. Begonnen werd met een kopje koffie en een overheerlijk gebakje. Aansluitend kregen wij informatie over de geschiedenis van het bedrijf. Ooit begonnen op de Leijsenhoek als Brokx Tapijt. Zoon Martin voegde kantoormeubelen aan het assortiment toe.In 2002 verhuisde het bedrijf naar de huidige locatie en werd de naam Brokx Projectinrichting. Er werd verteld wat hun sterke kanten zijn en hoe men de bedrijven binnenhaalt en binnen houdt. Nieuwe technologie├źn werden in de showroom getoond en ook werd het chairlab bezocht, waar men een opstelling heeft van 50 ( zwarte ) kantoorstoelen. Het gaat niet om de kleur maar om de zit. Als die bepaalt is, krijgt men de keuze voor zwart of een kleurtje. Tijdens de middag werden ook veel vragen gesteld en de aanwezigen hadden grote belangstelling voor het bedrijf. Het was een bijzonder geslaagde activiteit. Met dank aan de firma Brokx.

Categorie: