04W: high soup: 15-01-2017

17 januari 2017 15:50 Gepubliceerd door

IMG_2707 IMG_2708IMG_2709IMG_2713IMG_2712IMG_2714IMG_2715IMG_2717IMG_2711IMG_2718IMG_2719IMG_2720IMG_2722IMG_2721IMG_2723IMG_2724IMG_2725IMG_2728IMG_2729IMG_2730

Een high soup, wat was dat nou weer? Wij kennen wel een high tea of een high wine, maar een high soup? Nou daar kwamen de deelnemers van de WINTERschool snel achter. Om 11 uur de ontvangst met koffie en daarbij een koekje, een bonbon en een glaasje met koffielikeur en slagroom. Mmmm. Vervolgens gingen een aantal enthousiastelingen op een winterse wandeling door het natuurgebied Lobelia. Diegenen die niet meewandelden, bleven achter en speelden kaart of hebben wat gelezen. Toen iedereen weer op honk was, kreeg men een verrukkelijk glaasje prosecco. Daarna begon de high soup. Als eerste een kom doperwtensoep met truffel, daarna een glas pittige kerrysoep en tot slot een bord lichtgebonden preisoep. Bij iedere gang bovendien een garnituur zoals belegde stokbroodjes, sandwiches met zalm en tonijnsalade en bij de laatste soep mini ragoutbroodjes en bitterballetjes. En tot slot nog een coupe met vers fruit, ijs en slagroom. Genoten heeft men. Voldaan keerde iedereen weer huiswaarts. Nu ook wetende wat een high soup is. Het was een gezellige winterse dag!

Categorie: