02W: kerstmarkt CentrO Oberhausen: 23-11-2016

25 november 2016 16:44 Gepubliceerd door

kerstmarkt-centro

kerstmarkt-centro-1img_2588img_2586

Woensdag 23 november om precies 08.00 uur vertrok een bijna volle touringcar naar de kerstmarkt en het overdekte winkelcentrum CentrO bij Oberhausen. Na een rit van ongeveer anderhalf uur werd bij het AC restaurant in Sevenum een pauze gehouden, zodat iedereen tijd had om een lekker kopje koffie te drinken. Rond 10.15 uur ging de tocht verder naar Oberhausen met gezellige kerstmuziek in de bus. Na een klein uurtje rijden werden wij dichtbij de kerstmarkt afgezet en kon iedereen van de kerstmarkt en het al helemaal in kerstfeer versierde winkelcentrum genieten van al het moois. Op een paar druppels regen na was het een schitterende dag waar iedereen dan ook volop van heeft genoten. Om 16.00 uur ving de terugreis aan en werd er zonder tussenstop teruggereden naar Oosterhout waar rond 18.00 uur een einde kwam aan de 2e winteractiviteit van de WINTERschool. En een succes was het zeker!

Categorie: